Internship

 

Suntem conștienți de deficitul de forță de muncă existent la ora actuală pe piața din România. De aceea, sperăm ca prin intermediul Comunității Presadebusiness.ro să contribuim la rezolvarea acestei probleme. În această secțiune, studenții și absolvenții care urmăresc fie acumularea de experiență, fie lansarea în carieră vor găsi oferte de internship din partea companiilor din România, în timp ce companiile ce doresc fie să reîmprospăteze echipa cu suflu tânăr, fie să își acopere deficitul de capital de muncă vor găsi tineri doritori.

Invităm tinerii studenți ori absolvenți să ne contacteze (office@presadebusiness.ro) în vederea punerii în legătură cu companiile, dar și pe acestea din urmă pentru listarea internshipurilor.

În ceea ce privește internshipurile listate, punem în vedere candidaților faptul că garantăm pentru nivelul calitativ ridicat al companiilor recomandate.


Inginerie/VânzăriKaeser Kompressoren – Companie internațională de origine germană fondată în 1919, prezentă în peste 60 de țări și lider pe piața produselor industriale cu aer comprimat și serviciilor conexe. Urmărim extinderea echipei cu o persoană pentru gestionarea vânzărilor din zona Oltenia. Abilitățile de relaționare sunt prioritare față de cunoștințele tehnice ce pot fi dobândite în cadrul firmei. Internshipul plătit echivalează cu o perioadă de probă, în urma căreia există posibilitatea angajării.

 

Brokeraj/Asigurări – Stein Bestasig Insurance Broker – Jucător de top pe piața brokerajului de asigurări corporate, fondat în 2004. Urmărim extinderea echipei cu doi studenți ori proaspăt absolvenți pentru îndeplinirea de sarcini specifice brokerajului, pe de o parte, și asigurărilor, pe de altă parte. Internshipul plătit echivalează cu o perioadă de probă, în urma căreia există posibilitatea angajării.